<strong>KROKODILLER:</strong> En krokodille har tatt en ni år gammel gutt nord i Australia. Denne krokodilla heter Rex og har ikke noe med saken å gjøre, da den er i fangenskap. Foto: AFP PHOTO/William WEST/NTBScanpix
KROKODILLER: En krokodille har tatt en ni år gammel gutt nord i Australia. Denne krokodilla heter Rex og har ikke noe med saken å gjøre, da den er i fangenskap. Foto: AFP PHOTO/William WEST/NTBScanpix Vis mer

Leter etter gutt (9) som ble tatt av krokodille

Forsvant da han badet i elv nord i Australia.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet i Australia leter etter en 9 år gammel gutt, som ble tatt av en krokodille da han svømte i en elvemunning nord i Australia, melder nyhetsbyrået AP.

Badet med flere Politiet sier at gutten badet sammen med flere andre i Port Bradshaw da han ble tatt av krokodillen i går lokal tid.

Folk i nærheten prøvde å drepe krokodilla med spyd, men det førte bare til at dyret tok med gutten lengre ut i vannet.

Drepte 7-åring Politiet sier at de vil fortsette leteaksjonen til mandag, men er ikke optimistiske med tanke på å finne gutten i live.

Det er bare to uker siden en annen krokodille drepte en 7 år gammel jente som badet i et vannhull nord i Australia. Krokodilla ble skutt og drept neste dag, og levninger etter jenta ble funnet i krokodillens mage.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer