Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Leter etter identitet til død mann ved Oslo rådhus

Funnet på toalett. - Han er rundt 30 år.

 UKJENT:  I dette toalettet på Aker Brygge ble en mann funnet død ved 12-tiden i dag. Politiet kjenner fortsatt ikke identitet eller dødsårsak. FOTO: EIVIND SKJERVUM/DAGBLADET.
UKJENT: I dette toalettet på Aker Brygge ble en mann funnet død ved 12-tiden i dag. Politiet kjenner fortsatt ikke identitet eller dødsårsak. FOTO: EIVIND SKJERVUM/DAGBLADET. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Klokka 12.17 i dag fikk AMK og politiet melding om en død mann inne på at offentlig toalett rett ved Oslo rådhus og Aker Brygge. Innringeren oppdaget den døde personen da han selv skulle på do.

Tre timer etter kjenner politiet fortsatt ikke til dødsårsaken eller identiteten til den døde.

Kriminalteknikere fra Oslo-politiet har jobbet på åstedet flere timer.

Det var på toalett på Rådhusbrygge 2 øverst på kai mot Rådhuset - vis a vis Aker Brygge - at mannen ble funnet død.

- Den døde er i alderen pluss/minus 30 år. Han vil bli sendt for videre undersøkelser til Rettsmedisinsk institutt, opplyser vaktleder Lennart Kyrdalen på kriminalvakta i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Politiet har ikke kommet i kontakt med vitner som har sett hva som skjedde på toalettet - utenom vitnet som fant den døde mannen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!