Leter etter minister med forlenget penis

Thailands statsminister, Thaksin Shinawatra, tror ryktene om at en av hans ministere har forlenget penisen, vil skade regjeringen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

På et regjeringsmøte tirsdag krevde statsministeren at den opererte ministeren tilkjennega seg.

- Hvem gjorde det? Fortell meg, skal statsministeren ifølge AP ha uttalt - til stor forfjamselse blant ministerene.

- Ingen på dette møtet har foretatt dette inngrepet, svarte jordbruksminister Sudarat Keyuraphan.

Avsløringen av inngrepet kom i forbindelse med et søksmål mot en plastiskkirurgisk klinikk i Thailand. Kvinnen som saksøker klinikken for feilbehandling, har fortalt at en av landets ministere har foretatt en penisforlenging ved klinikken. Nå håper hun ministeren vil stå side om side med henne i det kommende søksmålet.

Fortsatt anonym

- Problemet med ansiktet mitt er større enn problemet med penisen din, uttalte kvinnen Rawiwan Setharat foran et samlet pressekorps på trappen av Parlamentsbygningen tirsdag.

Statsministeren er svært lite fornøyd med oppstyret omkring regjeringen.

- Dette har påvirket regjeringens rykte, fordi nyheten har gått verden over. Jeg vil ikke at folk skal tenke at regjeringsmedlemmer er oppsatt på slike ting, skal statsministeren ha fortalt regjeringsmedlemmene under møtet.

Ifølge landbruksminister Keyuraphan har ingen av ministerene foreløpig innrømmet å ha forlenget penisen.

Krisemøte: Statsminister i Thailand Thaksin Shinawatra misliker at et av hans regjeringsmedlemmer har fått forstørret penisen. Foto: Scanpix/SUKREE SUKPLANG