Leter etter mor og sønn

Store mannskaper har i hele natt lett etter en kvinne og hennes 11 år gammel sønn i Levanger. De to har vært meldt savnet siden i går ettermiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

-Mannskaper fra Røde Kors, åtte hundeekvipasjer fra Norske Redningshunder, Sivilforsvaret og et redningshelikopter deltar i letingen, sier redningsleder Sølve Hovden ved Hovedredningssentralen i Sør-Norge til NTB. Letingen foregår i et turområde sør for Levanger i Nord-Trøndelag.

Navn i hyttebok

Kvinnen skulle ha hentet et barn i barnehagen klokka 15 i går ettermiddag, men dukket ikke opp. Kvinnens samboer fikk etter jobb melding om at kvinnen ikke hadde kommet til barnehagen.

Moren (33)og den 11 år gamle sønnen hennes ble meldt savnet klokka 2130 i kveld. De to skulle på tur i skogen, og bilen deres er funnet ved skogkanten. I går kveld ble det kjent at de to hadde skrevet seg inn i en hyttebok for besøkende i en hytte, og man mente dette kunne hjelpe til med å avgrense letingen etter de to.

Skog- og myrterrenget der mora og sønnen skulle gå tur, blir av politiet betegnet som enkelt å ferdes i, og de to skal ha tatt på seg godt fottøy til turen. Politiet i Steinkjer opplyste til Dagbladet.no i går kveld at skogområdet der kvinnen og 11-åringen la ut på tur er om lag sju ganger ni kilometer stort, og det er avgrenset av veier. I området er det også en del hyttebebyggelse.

Det var oppholdsvær og 15 grader i området i går kveld.

Første gang publisert: 28.07.2000 22:22