Leter etter mystisk bilist

STAVANGER (Dagbladet): Alt tyder nå på at noe har skjedd med Tina Jørgensen like før hun kom opp på bybrua på vei hjem natt til søndag for ei uke siden. I går meldte enda et vitne seg og fortalte at hun så ei jente som passer til beskrivelsen av Tina, sitte gråtende på fortauskanten ikke langt fra bruhodet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Like ved satt en mann i en bil, politiet beskriver personen som røff og ustelt, en «trailersjåførtype». Til tross for oppfordringer om å melde seg, har mannen ikke gitt lyd fra seg.

- Han har bare status som vitne, men vi vil svært gjerne komme i kontakt med ham fordi han kan ha sett Tina. Det kan være at han ikke følger med i media, og derfor ikke vet at vi gjerne vil snakke med ham, sier politiavdelingssjef Torbjørn Knutsen til Dagbladet.

Tips sjekket ut

Flere vitner har sett jenta som gikk mot bybrua, men ingen har sett henne på selve brua. Veien går i en kort tunnel opp til brua. Den ukjente mannen i bilen hadde full oversikt over hvem som beveget seg inn i den mørke tunnelen.

Politiet klarte i går å sjekke ut et annet tips. En kvinne meldte seg og sa at det var hun som gikk inn i en bil og forsvant fra sentrum like før klokka 2, altså var det ikke Tina.

Trolig nedstemt

Dermed blir også den ukjente mannen i bilen ved brua stadig mer interessant. Tina hadde skilt lag med kjæresten etter en liten krangel. Kjæresten gikk hjem og ventet på Tina, som ble igjen i sentrum og er sett sammen med et par andre personer.

Men politiet er nå nokså sikre på at også Tina etter hvert satte kursen hjemover. Trolig var hun nedstemt og i ulage. Den unge jenta får imidlertid de aller beste skussmål fra alle hold, og ingen tror at hun frivillig holder seg borte eller har blitt med ukjente.

LEITER: Tinas onkel, Torgeir Johannessen (t.v.), vil også i dag lede et frivillig søk etter den savnede 20-åringen i Stavanger. - Tina må bli funnet, sier Kjell Husebø (t.h.), en av de mange frivillige.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer