Leter etter mystisk mann

Etter at barneskolelæreren Sabina Nessa (28) ble funnet død i en park i London på lørdag, har politiet frigjort overvåkningsbilder av en mystisk mann de mistenker er involvert i dødsfallet.

UKJENT: Den mystiske mannen ble observert i en gate i nærheten samme kveld som dødsfallet. Foto: Met Police
UKJENT: Den mystiske mannen ble observert i en gate i nærheten samme kveld som dødsfallet. Foto: Met Police Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Liket til barneskolelæreren ble funnet i nærheten av OneSpace Samfunnshus som ligger i Kidbrooke Park, sørøst i London. Hun lå gjemt under en løvhaug, og ble først oppdaget av en forbipasserende som gikk tur med hunden sin. Parken hun lå i, var kun en fem minutters spasertur unna hjemmet hennes.

Saken er nå under etterforskning. Torsdag kveld arresterte politiet en 38 år gammel mann de mistenker kan ha drept kvinnen, og han er nå inne til avhør, ifølge Sky News.

Dette blir den andre pågripelsen i saken. En annen mann i 40-årene ble dagen før arrestert i forbindelse med drapet, men er nå løslatt under mistanke.

Kort tid seinere frigjorde politiet overvåkningsbilder av en annen mann de ønsker å komme i kontakt med.

Den mystiske mannen ble observert spaserende gjennom en gate i nærheten samme kveld som kvinnen ble funnet død. I tillegg ble det frigjort bilder av en grå bil i nærområdet politiet mener mannen hadde tilgang til.

FORBINDELSE: Politiet mener mannen hadde tilgang til denne grå bilen. Foto: Met Police
FORBINDELSE: Politiet mener mannen hadde tilgang til denne grå bilen. Foto: Met Police Vis mer

Kriminaletterforsker i Metropolitan Politi, Neil John, forteller til Sky News at all ny informasjon om mannen er viktig for etterforskningen. Han håper at så mange som mulig ser bildene.

- Vi oppfordrer alle, spesielt dere i Kidbrooke og områdene rundt, om å ta en grundig titt på disse bildene for å se om dere drar kjensel på denne mannen, eller om dere har sett ham de siste dagene.

John oppfordrer samtidig alle som kommer over bildet til å dele det med venner og kjente.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer