Leter etter partert manns ID i Norge

Svensk politi tror han ble drept av en kvinne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet i Stockholm er på vei mot gjennombruddet i etterforskningen av det parterte mannsliket som ble funnet ved Slussen i den svenske hovedstaden, skriver Aftonbladet. Og funnene rundt pakkingen av kroppsdelene tyder på at mannen i hvert fall er pakket ned av en kvinne.

- Det er gjort visse funn, og detaljene rundt selve pakkingen av offeret gjør at vi mistenker en kvinne, sier en politikilde til avisa.

Offisielt, derimot, nekter politiet å kommentere noe som helst rundt disse funnene.

Søker etter ID i Norge

Og fortsatt vet ikke politiet hvem det er som er drept. Men også her kan politiet stå foran et gjennombrudd.

- Mannen har nordisk tannstilling, sier politiets pressetalsmann, Kjell Lindgren. Men verken tannhistorien eller fingeravtrykkene er lagret i noen av de nordiske landenes kriminalregistre.

Derfor sender de nå tannstillingen hans til tannleger i Norge, Sverige, og Finland for å finne ut om han er registrert i disse landene. Politiet mener det er snakk om dager før han er formelt identifisert, og konsentrerer seg i hovedsak om å få en sikker ID.

Vet ikke noe om kvinnens rolle

Ifølge Aftonbladet aner ikke politiet om den mistenkte kvinnen har vært med på drapet. Mannen skal være partert med en øks eller kjøttkniv, og politiet har fortsatt ikke funnet alle kroppsdelene.

Politiet utelukker ikke at mannen er drept av kvinnen, men de føler seg sikre på at hun i hvert fall var med på å pakke liket i posene. Sannsynligvis er drapet utført sentralt i Stockholm, sannsynligvis i nærheten av Slussen, mener politiet.

- Ingen kjører bil eller våger å gå langt med en partert kropp, sier en politikilde til avisa.

FUNNET MIDT I BYEN: Deler av det parterte liket ble funnet like ved Slussen, midt i Stockholm.