Leter etter savnede Monica (26) på ferieøy

- Hadde tilbud om jobb der. Mannen på bildet har meldt seg.

HAR MELDT SEG:  Mannen som sitter ved siden av savnede Monica Barstad på dette bildet på en kafe på ferieøya Santorini i månedsskiftet mai/juni, har nå tatt kontakt med den norske flyvertinnens familie. Foto: Privat.
HAR MELDT SEG: Mannen som sitter ved siden av savnede Monica Barstad på dette bildet på en kafe på ferieøya Santorini i månedsskiftet mai/juni, har nå tatt kontakt med den norske flyvertinnens familie. Foto: Privat. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ATEN/OSLO (Dagbladet): Foreldrene til den savnede flyvertinnen Monica Barstad (26) håper at datteren kan være i live selv om det ikke er noen nye, sikre spor etter at hun ble observert på flyplassen i Aten sist fredag og sendte en sms til faren samme kveld.

Faren, som har vært i den greske hovedstaden siden søndag, har nå reist til ferieøya Santorini for å sjekke spor etter datteren der.

I går kveld og i natt fikk også familien kontakt med mannen på bildet, som 26-åringen la på på sin egen Facebook-side fire dager før hun ble meldt savnet.

Traff mann På bildet sitter hun ved et kafebord sammen med mannen, som hun traff på Santorine i månedsskiftet mai/juni da hun var et par dager på øyas før en skulle treffe en norsk venninne på Kreta.

- Det er klart at Monica ikke hadde penger på kortet til å betale flyturen som var bestilt hjem fredag morgen. Faren har fått vite at Monica  har forhørt seg på flyplassen seinere fredag om fly til Santorini, sier moren Anne Karin Barstad Egeland til Dagbladet.

Santorini ligger mindre enn en times flytur fra Aten, og det går også hyppig båter dit.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer