Leter etter savnede tyskere

Letingen etter de tre tyskerne i båt som ble meldt savnet i området sør for Karmøy i går kveld, ble gjenopptatt tidlig i morges. Nå er det gjort funn i området som kan stamme fra den åpne plastbåten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det er funnet ei gul bøtte om lag 20 kilometer sørvest av Kvitsøy. Det er bekreftet at den savnede båten hadde gule bøtter om bord, opplyser pressetalskvinne Cecilie Wathne ved Hovedredningssentralen på Sola.

Det jobbes nå med å få bekreftet om funnet stammer fra den savnede båten. Et par ekstra letefartøyer er sendt inn i området der bøtta ble funnet. Letingen etter de tre tyskerne i båt ble gjenopptatt tidlig i morges. Et redningshelikopter, et småfly, to redningsskøyter og en del småbåter deltar i letingen etter de savnede. Leteområdet er utvidet og omfatter nå 3200 kvadratkilometer sør for Karmøy. Været i området er bra. De tre tyskerne ble meldt savnet i går i området sør for Karmøy da de ikke kom tilbake fra en tur i en 15 fots plastbåt med påhengsmotor. Båten var utstyrt med årer, og det var redningsvester om bord.

(NTB

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer