Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Leter etter savnet jeger i Snåsa

Kom ikke tilbake etter jakt i området rundt Hammerheia.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Politiet og mannskaper fra Røde Kors leter etter en jeger som ikke er kommet tilbake etter jakt i området rundt Hammerheia i Snåsa kommune i Nord-Trøndelag lørdag.

Mannen hadde vært på jakt sammen med to kamerater, men kom ikke tilbake til avtalt tid og til avtalt sted, melder Namdalsavisa.

- Vi leter nå med hundepatruljer fra politiet. Mannskaper fra Røde Kors er også straks på vei inn i leteområdet. Etter samråd med Hovedredningssentralen holder vi foreløpig søket lokalt, men kan koble inn bistand i letingen hvis det skulle bli aktuelt, sier fungerende operasjonsleder Leif Gundersen i Nord-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Det skal være et vanskelig og ulendt terreng i leteområdet, men mannen er fra distriktet og skal være ganske godt kjent.

En kvinnelig jeger som var savnet i området rundt Hatlingvatnet i 20-tiden, ble funnet i god behold et par timer senere.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media