Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Leter etter spor i hytte

Kripos flyttet etterforskningen fra funnstedet til hytte hvor det har vært innbrudd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SUNNDAL (Dagbladet.no): Kripos har nå avsluttet undersøkelsene på stedet hvor en kvinne ble funnet død i 18-tiden søndag kveld.

Kvinnen ble funnet like ved Reinvasselva i Sunndal på omkring 900 meters høyde. Nå er alle sperringer og politibånd fjernet i området.

I stedet rettes etterforskningen inn mot en hytte lenger ned i dalen, opplyser lensmann Alf Sollied i Tingvoll kommune til Dagbladet.

Eieren av hytta meldte ifra om innbrudd i forrige uke. Politiet håper nå at nærmere undersøkelser vil avdekke om den avdøde har vært i hytta, hvor uvedkommende tok seg inn.

Hvilke funn som eventuelt er gjort på stedet hvor den døde lå blir foreløpig ikke kommentert. Heller ikke nye resultater fra obduksjonen ved St. Olavs hospital i Trondheim er kommet ut. Den foreløpige obduksjonsrapporten som var klar i går kunne verken gi svar på dødsårsak eller kvinnens identitet.

Slo raskt drapsalarm

Det var tre lokale jegere som oppdaget liket av kvinnen. Politiet slo raskt drapsalarm og ba om bistand fra Kripos i etterforskningen av dødsfallet.

Det var omstendighetene rundt likfunnet som gjorde at politiet anså dødsfallet som mistenkelig.

Blant annet var kvinnen ikke kledd for tur i fjellet, og funnstedet var like ved en vei.

MISTENKELIG: Det var omstendighetene rundt funnet av den døde kvinnen som gjorde at politiet i Sunndal slo drapsalarm og ba om bistand fra Kripos. Foto: Fridgeir Walderhaug/Dagbladet
MISTENKELIG: Det var omstendighetene rundt funnet av den døde kvinnen som gjorde at politiet i Sunndal slo drapsalarm og ba om bistand fra Kripos. Foto: Fridgeir Walderhaug/Dagbladet Vis mer

Ingen personer er meldt savnet i Nordmøre og Romsdal politidistrikt. Verken politi eller lokalbefolkningen har hatt svar på hvem den døde kvinnen kunne være. Politiet sjekker nå om det er personer som er meldt savnet i politidistriktene rundt.

Flere avhør

I løpet av gårsdagen ble et tjuetalls personer avhørt av politiet. Ingen av disse ble avhørt som mistenkte i saken. I dag fortsetter politiet med flere avhør.

- Flere vitner har meldt seg, og vi forsøker å få kartlagt trafikken i området ved funnstedet, sier lensmann Hallvard Vermøy til Dagbladet.no.

Personer som har vært i Torbudalen i perioden fra og med onsdag 06.09.06 til og med søndag 10.09.06 oppfordres til å ta kontakt med Sunndal lensmannskontor på telefon 71689800.

image: Leter etter spor i hytte
<B>AVHØRENE FORTSETTER:</B>
<B>BLE FUNNET I NÆRHETEN AV VEIEN:</B>