Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Leter etter Toten-raner i lokalmiljøet

Mye kan tyde på at raneren og gisseltakeren som torsdag holdt en Raufoss-familie som gisler i sju timer kan ha tilknytning i lokalmiljøet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har en lang liste over personer som kan være interessante i forbindelse med det brutale overgrepet mot en familie på tre på Raufoss torsdag. En raner holdt familien og to naboer som gisler i sju timer, og truet dem med pistol.

- Det er ting som tyder på at han har et visst kjennskap til området, og vi leter nå i lokalmiljøet som han kan ha tilhørt, sier lensmann Dagfinn Dyrud til Dagbladet.no.

Politiet etterlyser vitner til et trafikkuhell på Raufoss onsdag 30. august. En bil og en motorsykkel krasjet i Øverbyvegen, og føreren av sykkelen settes i sammenheng med ranet. Noen vitner har meldt seg, men politiet håper flere har sett hva som skjedde.

Kripos

Etterforskere fra Kripos undersøker i dag familiens bil som raneren stakk av med etter gisseldramaet. Kriposetterforskerne avslutter arbeidet i kveld, og kommer med sin rapport en av dagene.

Raneren fikk med seg mellom 50 000 og 60 000 kroner. Familien ble avhørt rett etterpå, men har ikke forklart seg ytterligere til politiet.