Leter i containere, går inn i hager og løfter presenninger

Frivillige søker nå etter Sigrid (16) i boligområder.

LETER OVER ALT: De frivillige som nå leter i boligområder har fått beskjed om å lete over alt. Foto: Jo Straube / Dagbladet
LETER OVER ALT: De frivillige som nå leter i boligområder har fått beskjed om å lete over alt. Foto: Jo Straube / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Har du opplysninger om forsvinningen ber oslopolitiet om at du tar kontakt på telefon 02800. Har du informasjon til Dagbladet, send sms til 2400, epost til 2400@db.no eller ring 24 00 00 00.

(Dagbladet): I over to døgn har det blitt søkt etter Sigrid Giskegjerde Schjetne (16), blant annet i store skogsområder i Oslo. I ettermiddag har søket blitt utvidet til boligområder rundt barnehagen der Sigrids mobil, sko og sokk ble funnet, Sigrids hjem og der venninnen som Sigrid var hos før hun forsvant bor.

De frivillige som søker i boligområdene går inn i alle hager, løfter på presenninger, leter i bokser med hageputer, ser i containere og slår med stokker i busker og hekker.

- Vi er nødt til å bidra. Dette er alle foreldres mareritt, og jeg håper de kan få svar snart, sier Karin Johannessen, som selv har døtre som har vokst opp i området.

- Må være våkne Sammen med tvillingsøsteren Bjørn Johannessen er hun med å lete for andre dag på rad.

- Det er viktig at folk er våkne og følger med, vi er ikke på tur, vi leter. Det vi leter etter haster det veldig med å finne, sier Bengt Eriksen, som koordinerer de frivillige. Han forteller at det er politiet som ønsker at søket nå også er i nye områder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer