Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Leter med hunder

Redningshunder leter i dag etter Magnus Stangeby Hasleto (19) mellom Sandvika sentrum og hjemstedet hans nær Bærum sykehus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Søket ble avsluttet julaften ettermiddag uten resultat. Politiet vet fortsatt ikke hva som er skjedd med 19-åringen som har vært savnet i Sandvika i Bærum siden natt til lørdag.

Da forlot han ved 3-tiden en privatfest på studentkroa til Handelshøyskolen BI i Sandvika sentrum for å gå hjem til sine foreldre.

11 redningshunder ble satt inn i letingen i dag. Hundene søkte også julaften og fortsetter der de avsluttet, fra Sandvika sentrum og opp mot Bærum sykehus der den savnedes bopel ligger.

Søket foregår i første omgang langs den gangveien som det ville være naturlig å følge mellom de to punktene. Det blir også søkt langs bredden av Sandvikselva.

Politiavdelingssjef Olav Brubakk i Asker og Bærum politidistrikt opplyser at politiet ikke har noen holdepunkter som tilsier at 19-åringen skal være utsatt for noe kriminelt.

- Vi holder alle muligheter åpne, sier han.

Det skal ha vært cirka 400 personer på festen på studentkroa. Politiet avhørte mandag ti av dem som er i 19-åringens nærmeste omgangskrets, uten at det ga noen resultater.

Hele Norges coronakart