Leting etter savnet jente (16) i Grimstad fortsetter i natt

Politiet ber folk sjekke staller og hundegårder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
  • Siste: Jenta var fortsatt ikke kommet til rette da Dagbladet snakket med politiet klokka 04.22 i natt. Operasjonsleder Audun Eide sier at letemannskapene kommer til å fortsette søket i området mellom Moysanden og Marivold Camping.

Et Sea King redningshelikopter ble ved 19-tiden onsdag satt inn i letingen etter en 16 år gammel jente som familien meldte savnet onsdag morgen fra Moysand Familiecamping i Grimstad.

16-åringen har Aspergers syndrom og vil ikke søke kontakt med folk, opplyser politiet.

Det ble onsdag kveld også søkt med politihund i området i tillegg til Røde Kors, Sivilforsvaret, en redningsskøyte og roverspeidere. Aksjonen fortsetter natt til torsdag

Jenta ble sist sett tirsdag kveld ved Moysand Familiecamping i Grimstad.

- Vi har vært orientert i flere timer om at det har vært i gang en leteaksjon, og et redningshelikopter ble satt inn i kveld fordi det har gått så lang tid uten noe resultat, sier redningsleder Børge Galta ved Hovedredningssentralen Sør-Norge til Dagbladet .

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer