Leting etter savnet jente (16) i Grimstad fortsetter i natt

Politiet ber folk sjekke staller og hundegårder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
  • Siste: Jenta var fortsatt ikke kommet til rette da Dagbladet snakket med politiet klokka 04.22 i natt. Operasjonsleder Audun Eide sier at letemannskapene kommer til å fortsette søket i området mellom Moysanden og Marivold Camping.

Et Sea King redningshelikopter ble ved 19-tiden onsdag satt inn i letingen etter en 16 år gammel jente som familien meldte savnet onsdag morgen fra Moysand Familiecamping i Grimstad.

16-åringen har Aspergers syndrom og vil ikke søke kontakt med folk, opplyser politiet.

Det ble onsdag kveld også søkt med politihund i området i tillegg til Røde Kors, Sivilforsvaret, en redningsskøyte og roverspeidere. Aksjonen fortsetter natt til torsdag

Jenta ble sist sett tirsdag kveld ved Moysand Familiecamping i Grimstad.

- Vi har vært orientert i flere timer om at det har vært i gang en leteaksjon, og et redningshelikopter ble satt inn i kveld fordi det har gått så lang tid uten noe resultat, sier redningsleder Børge Galta ved Hovedredningssentralen Sør-Norge til Dagbladet .

Den savnede 16-åringen var ikke registrert funnet ved 23.30-tiden.

Jenta er 175 centimeter høy, hun har langt lyst hår i flette og en blå topp med mønster, lang shorts og turkise sko. Utenpå har hun på seg en grå fleecejakke, og hun bærer muligens på et blått teppe, opplyser politiet.

Ber folk sjekke staller

- Hun er glad i dyr, og vi oppfordrer folk til å sjekke staller, hesteinnhegninger og hundegårder i området Grefstad, Moysanden og Eskedal, sier operasjonsleder Ingrid Mæhre i Agder politidistrikt til NTB.

Det er ikke første gang jenta er blitt borte. Operasjonslederen understreker at det ikke er noe som tyder på at jenta er blitt lurt med av noen.

- Vi har ingen indikasjoner på det, sier hun.

Onsdag kveld søkes det også med politihund i området. Røde Kors, Sivilforsvaret og en redningsskøyte bistår i søket.

(NTB/Dagbladet).

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer