Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Letingen avsluttet ved Eidsfossen

Ingen funnet etter at mann skal ha forsvunnet utfor fossen i båt.

FAREFULL: Eidsfossen ligger i Glomma, som er svært stri og dyp. Det gjorde letearbeidet vanskelig. Foto: TOM SPJELDNES/DAGBLADET
FAREFULL: Eidsfossen ligger i Glomma, som er svært stri og dyp. Det gjorde letearbeidet vanskelig. Foto: TOM SPJELDNES/DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet valgte i 20.30-tida å avblåse leteaksjonen etter at en mann skal ha gått utfor Eidsfossen i Solør. Store mannskaper har lett etter mannen i hele kveld, men har verken funnet ham, båten eller andre ting som kan stamme fra ulykken.

- Vi har søkt så godt som mulig, med helikopter, båter og folk langs bredden på land, men ikke funnet noe. Ingen er heller savnet, sier Geir Rygh, operasjonsleder ved Hedmark politidistrikt, til Dagbladet.

Han tror barna som meldte fra, i virkeligheten kan ha sett tomgods som flyter i elva.

- Glomma er svært stri nå, og svære gjenstander som kjøleskap driver nedover. Det er lett å ta det for noe annet enn det egentlig er, sier han.

Rygh fester imidlertid full lit til barnas opplysninger.

- De har gjort det eneste riktige og meldt fra, sier han.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media