Letingen etter far (38) og datter (6) gjenopptas kl. 09

Men det er nå «søk etter antatt omkomne personer».

VANSKELIGE FORHOLD: Dykkere lette i hele går kveld etter de to savnede, uten resultat. De vil fortsette letingen i dag. Foto: ESPEN RØST/DAGBLADET
VANSKELIGE FORHOLD: Dykkere lette i hele går kveld etter de to savnede, uten resultat. De vil fortsette letingen i dag. Foto: ESPEN RØST/DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Søket etter en 38-årig svensk mann og hans seksårige danske datter som forsvant i ei elv i Telemark, vil bli gjenopptatt i morgentimene i dag. Men politiet tror ikke lenger at de to vil bli funnet i live.

- Formelt sett er dette nå «søk etter antatt omkomne personer», sier operasjonsleder Elise Gotliebsen ved Telemark politidistrikt til Dagbladet i natt.

Aksjonens formelle status ble endret i 23-tida. Fram til da hadde ca. 50 letemannskaper, dykkere og redningshelikoptre deltatt i søket etter de to - uten resultat.

Midlertidig avblåstIfølge Gotliebsen vil søket trolig bli igangsatt i 09-tida, etter å ha vært avblåst i natt.

- Det vil være ca. 30 personer fra Røde Kors, støttet av fem dykkere, som vil lete. Dette er i all hovedsak de samme som deltok i letingen i går, og de får nå kjærkommen hvile, sier operasjonslederen.

Det ble slått full alarm da meldingen om ulykken kom i 16-tida i går. Far og datter ble sett mens de klamret seg fast til båtripa i de frådende vannmassene i elva Skogsåi ved Tuddal - før de forsvant utfor en foss.

Båten ble funnet ca. 600 meter nedefor fossen, i tillegg til en redningsvest og ei åre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer