Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Lettet Louise takker dommeren

En lettet Louise Woodward takket i kveld dommeren som løslot henne, og understreket i en skriftlig kunngjøring sin sorg over at barnet hun var satt til å passe døde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg er enormt lettet over at dommer Hiller Zobel fant å ville gi meg min frihet tilbake, het det i kunngjøringen som kom via hennes advokat.

- Jeg sørger dypt over Matthew Eappens død, sier den britiske jenta videre i kunngjøringen.

Forstår ikke

- Jeg forstår at familien hans er ute av stand til å forstå eller tro meg, fordi de er så overbevist om at jeg drepte ham eller i det minste medvirket til hans død. Jeg håper og ber om at den videre etterforskningen av de tekniske bevisene overbeviser Eappen-familien om at jeg ikke påførte deres sønn skade av noe slag, heter det videre.

Sammen med mamma og pappa

Louise Woodward har oppholdt seg sammen med foreldrene på et hotel i Boston siden den oppsiktsvekkende dommen falt, og har ennå ikke snakket direkte med journalistene som våker utenfor dag og natt.

- Jeg har hørt rykter om at jeg skal ha solgt min historie eller rettighetene til min historie til media, men ønsker å gjøre dette helt klart: Jeg har ikke gjort dette, heter det i Louises kunngjøring.

Tjener millioner

Ifølge TV2, har imidlertid foreldrene til Louise solgt sin historie til den engelske avisen Daily Mail. TV-kanalen mener den engelske familien minst vil bli 4-5 millioner kroner rikere når året er omme da en rekke media ønsker å betale for å få Woodward-familiens historie.

Den 19 år gamle britiske jenta slår til slutt fast at hun ut over kunngjøringen ikke vil kommentere saken før den er ferdigbehandlet i rettssystemet.

(NTB/Dagbladet :på nettet)

Hele Norges coronakart