FORSVANT HERFRA: Den 26 år gamle kvinnene ble dratt inn i bil ved denne busstasjonen i Bærum. Hun ringte politiet fra bagasjerommet og navnga en 28-åringen som hun trodde kunne stå bak. Vedkommende sitter nå i varetekt. Foto: Henning Lillegård
FORSVANT HERFRA: Den 26 år gamle kvinnene ble dratt inn i bil ved denne busstasjonen i Bærum. Hun ringte politiet fra bagasjerommet og navnga en 28-åringen som hun trodde kunne stå bak. Vedkommende sitter nå i varetekt. Foto: Henning LillegårdVis mer

Levde et dobbeltliv

Den bortførte kvinnen (26) hadde hemmelig kjæreste i et belastet miljø.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
(Dagbladet): Tilsynelatende levde den nå bortførte 26 år gamle kvinnen et enkelt liv.

Hun bodde hjemme hos sine norskpakistanske foreldre på Haslum og reiste hver dag til Oslo for å gå på jobben. Hun har hatt gode inntekter, men offesielt hadde hun ingen kjæreste.

Men i skjul for foreldrene levde kvinnen også et liv med hemmelig kjæreste og festing i et belastet Oslo-miljø. Det går frem av flere politiavhør politiet har gjort de siste dagene.

Hemmelig ferieDen hemmelige kjæresten har avgitt en detaljert politiforklaring, men etter det Dagbladet får opplyst har ikke kjærestens opplysninger i saken brakt politiet noe nærmere en løsning på gåten.

Selv om kjæresteforholdet var hemmelig for foreldrene hennes, skal både kvinnens storesøster og flere andre ha vist om forholdet. Også en god veninne av den bortførte kvinnen har vært i politiavhør og forklart seg om problemene 26-åringen hadde å stri med.

I følge TV2 reiste kjæresteparret så sent som i januar på en ferietur til syden sammen. Denne turen skal ha blitt holdt hemmelig for foreldrene til 26-åringen.

MøteEn 28 år gammel mann som skal ha vært svært betatt av kvinnen sitter nå fengslet i Sandvika.

Onsdag morgen ringte kvinnen politiet og fortalte at hun lå i et bagasjerom på en bil og akkurat hadde blitt bortført. Hun fortalte at gjerningsmannen hadde sagt at han jobbet på oppdrag for den nå fengslede 28-åringen.

Lørdag morgen ble det arrangert et møte på politistasjonen i Sandvika mellom den siktede 28-åringen og en representant for familien til den bortførte.

- Familierepresentanten ba min klient om å fortelle alt han vet, men han har ikke noe mer å fortelle, sier 28-åringens advokat Petter Sørensen til Dagbladet.

KontanterOgså broren til den siktede mannen har vært i avhør. Han har gitt en forklaring på hvorfor politiet fant 16 000 kroner i kontanter da de ransaket siktedes bolig.

Ifølge forklaringen skulle pengene brukes til å betale for flybilletter for familien. Disse billettene skal ha blitt bestilt før kvinnen ble bortført, men ennå ikke betalt for.

I går ble kollegaene til den bortførte kvinnen informert om mysteriet.

- Alle kollegaene er bekymret. Vi håper hun blir funnet så snart som mulig, sier en leder på arbeidsplassen hennes til Dagbladet.