- Lever hver dag som om det er den siste her

Maria Amelie stemplet inn uten koffert i morges.

 UTEN KOFFERT:  Maria Amelie møtte sammen med kjæresten Eyvind Trædal hos Politiets utlendingsenhet i Christian Krohgs gate i Oslo søndag morgen til den daglige meldeplikten. FOTO: KYRRE LIEN, SCANPIX.
UTEN KOFFERT: Maria Amelie møtte sammen med kjæresten Eyvind Trædal hos Politiets utlendingsenhet i Christian Krohgs gate i Oslo søndag morgen til den daglige meldeplikten. FOTO: KYRRE LIEN, SCANPIX.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tydelig sliten, men blid meldte Maria Amelie seg for Politiets utlendingsenhet i Oslo sentrum like før klokka 09.30. Også i dag kom hun uten den ferdigpakkede , røde kofferten hun hadde med de første dagene av meldeplikten.

- Det er hyggelig at dere passer på, sa hun til pressen før hun gikk inn til skranken sammen med kjæresten Eivind Trædal og fikk registrert oppmøtet som Madina Salamova - hennes virkelige navn.

Etter at par minutter inne hos politiet var hun og kjæresten på vei tilbake i drosjen. Hun svarte benektende på om hun har fått noen nye signaler om når hun skal bli uttransportert til Russland.

- Hver dag som den siste - Nei. nei, jeg har ikke fått vite noe nytt. Jeg må leve hver dag som om det er den siste her. Jeg blir sliten av å være redd, og sover mye, fortalte hun før hun returnerte til kjærestens leilighet i Gamlebyen.

Eivind Trædal har fått visum til Russland, og planlegger å være sammen med henne der.