Satte postkontoret på en skikkelig prøve:

«Leveres til en gård på motsatt side av en pub eller der omkring»

- Jeg tenkte at jeg bare fikk bruke et par dager.

FANT FRAM: Det lokale postkontoret i Cust, som ligger i North Canterbury i New Zealand, fikk det som nok for mange ville vært en umulig å oppgave - å levere en pakke med kun beskrivelser av stedet den skulle til. Foto: NTB Scanpix
FANT FRAM: Det lokale postkontoret i Cust, som ligger i North Canterbury i New Zealand, fikk det som nok for mange ville vært en umulig å oppgave - å levere en pakke med kun beskrivelser av stedet den skulle til. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Å levere post kan være en utfordring, både i byen og på bygda. Dårlig merkede pakker og brev er bare ett av problemene man kan støte på underveis i arbeidsdagen. Nettopp det fikk de ansatte i posten på New Zealand oppleve tidligere denne uka.

For da en pakke som skulle leveres på det avsidesliggende stedet Cust, var det tydelig at lokalkunnskapene måtte være på stell for at leveringen skulle komme fram.

«Til: Kay og Philip. Adresse: En gård ved en lang oppkjørsel med kyr, på motsatt side av en pub eller der omkring» var alt som sto på pakken da den ankom postkontoret.

Tok utfordringa

Men de ansatte bestemte seg for å ta utfordringa på strak arm. For selv om postkontoret leverer til 450 eiendommer, var det riktig nok noen ledetråder å jobbe ut ifra.

- Vanligvis ville vi sendt post som ikke er skikkelig adressert tilbake til avsenderen. Men jeg bestemte meg for å prøve å spore opp disse ku-eierne. Jeg kunne se at håndskrifta tilhørte en eldre person, så jeg tenkte at jeg bare fikk bruke et par dager på å forsøke å løse det, sier manager ved Cust servicesenter, Tammie McGrath til The Guardian.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer