Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nordmann vant 319 millioner kroner i Viking Lotto:

- Leverte en fem-ukers kupong rett før påske

Norsk Tipping har fått sms fra den nybakte millionærens mobiltelefon, men de vet ikke om han vet at han har vunnet.

MILLIONPREMIE: Mannen som har vunnet 319 millioner Vikinglotto-kroner har fortsatt ikke besvart Norsk Tippings telefoner. Foto: Norsk Tipping
MILLIONPREMIE: Mannen som har vunnet 319 millioner Vikinglotto-kroner har fortsatt ikke besvart Norsk Tippings telefoner. Foto: Norsk Tipping Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En nordmann stakk i går av med den tredje største premien i Norsk Tippings historie: 319 332 895 millioner kroner.

Siden i går kveld har Norsk Tipping gjentatte ganger forsøkt å komme i kontakt med mannen, for å overbringe ham den store nyheten.

I går ringte de mannen tre ganger uten å få svar. Det siste anropet ble avbrutt.

Fikk sms

I dag har de igjen forsøkt å nå mannen, uten hell.

- Den siste gangen ringte jeg ham fra min egen, private mobil, og da fikk jeg sms tilbake der det sto noe ala «at det ikke passet å prate nå, men seinere», forteller vinneransvarlig Ingrid Roterud Mathisen.

SENDTE SMS: Vinneransvarlig Ingrid Roterud Mathisen i Norsk Tipping fikk heller ikke torsdag formiddag svar da hun ringte 319-millionersvinneren, men hun fikk en sms. Foto: Norsk Tipping
SENDTE SMS: Vinneransvarlig Ingrid Roterud Mathisen i Norsk Tipping fikk heller ikke torsdag formiddag svar da hun ringte 319-millionersvinneren, men hun fikk en sms. Foto: Norsk Tipping Vis mer

- Jeg svarte da at det selvfølgelig går fint, og at jeg gjerne vil prate med ham, fortsetter hun.

- Skrev du at han har vunnet over 300 millioner kroner?

- Nei, vi kan ikke overbringe en slik nyhet per sms. Vi må snakke med mannen for å være helt sikker på at vi bringer nyheten til rett person, forteller hun.

- Skrev du hvem du er?

- Nei, men om mannen googler nummeret mitt, eller det vi ringte fra i går, vil han nok raskt forstå at det åpenbart er Norsk Tipping som prøver å få tak i ham.

Leverte fem-ukers

Det er lite Norsk tipping vil røpe av detaljer om mannen - men de kan fortelle at han ikke leverte vinnerkupongen via mobilen de det siste døgnet har forsøkt å nå ham på.

- Han leverte en kupong hos en kommisjonær like før påske, et sted i Norge, sier Roterud Mathisen.

Dette var en fem-ukers-kupong, forteller hun videre, og vinnerrekka er en av dem som ligger et sted i midten av kupongen.

Roterud Mathisen forteller at Norsk Tipping nå ikke vil forsøke å kontakte mannen igjen, før han eventuelt selv tar kontakt med dem. Og uansett vil pengepremien komme inn på mannens konto.

- Vi har gjort det vi kan nå. Mannen kan kontakte oss når det passer ham.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!