DREPT: Levi Sørensen (20) ble i går funnet drept i Kristansand. Foto: Privat
DREPT: Levi Sørensen (20) ble i går funnet drept i Kristansand. Foto: PrivatVis mer

- Levi stilte opp for alle

Vennene i sorg over drapet på Levi Sørensen (20), mens politiet jakter gjerningsmann på østlandsområdet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| KRISTIANSAND (Dagbladet): - Det siste han sa til meg var at han var glad det endelig var sommer. Han ville bare kose seg. Dette er helt jævlig, sier den dreptes venn Ronny Myrene til Dagbladet.

De to har vært mye sammen i det siste, og benekter at Sørensen var i et såkalt belastet miljø, som Aftenposten.no skrev i går.

Ifølge avisa ble Sørensen, mens han lå hjemme i sin egen seng i Gimleveien 8, skutt i hodet og skåret over halsen. Etterpå skal han ha blitt dumpet i elva Otra rundt 100 meter unna.

- Alltid i godt humør - Han var alltid i godt humør, og den positive i vennekretsen. Han gjorde mye for andre og stilte alltid opp om det skulle være noe. Han var en gledesspreder, sier Myrene.

Han var blant de mellom 60 og 80 vennene som holdt minnestund for Levi Sørensen klokka 16 i dag. Minnstunden ble holdt på kaikanten der 20-åringen ble funnet i går formiddag.

MINNESTUND: Mange møtte opp for å sørge over drapsofferet i Kristiansand. Minnestunden ble holdt ved stedet der han ble funnet. Foto: Jonas Sverrisson Rasch
MINNESTUND: Mange møtte opp for å sørge over drapsofferet i Kristiansand. Minnestunden ble holdt ved stedet der han ble funnet. Foto: Jonas Sverrisson Rasch Vis mer

- Det er sterkt å være så nært. Jeg vil bare henge her.

Etterlyser to menn Politiet innkalte klokka 18 i kveld til pressekonferanse. Der ble det kjent at politiet hadde siktet to menn for drap. Disse to er etterlyst internt i politiet, og de prøver nå lokalisere de to for å pågripe dem.

- Vi går ikke ut med navn eller bilde, men vi vil gå ut med informasjon om en bil som ble stjålet i området der den drepte ble funnet. Det er en grå Kia Shuma med kjennetegn RH57137. Denne bilen er observert på Holmlia i Oslo, sier politiadvokat Jan Tallaksen.

- Vi ber folk på østlandet om å være på vakt, og vi ønsker tips, sier Tallaksen og legger til at de ikke utelukker at disse to kan ha beveget seg bort fra Oslo-området.

Politiet jobber utfra en teori om at de to siktede kjente den avdøde.

I SORG: Ronny Myrene minnes kameraten Levi Sørensen, som ble funnet drept i vannet bak ham i går formiddag. Foto: Jonas Sverrisson Rasch
I SORG: Ronny Myrene minnes kameraten Levi Sørensen, som ble funnet drept i vannet bak ham i går formiddag. Foto: Jonas Sverrisson Rasch Vis mer

Saken oppdateres.

LA NED BLOMSTER: Mellom 60 og 80 venner møtte opp for å minnes Levi Sørensen. Foto: Scanpix/Tor Erik Schrøder
LA NED BLOMSTER: Mellom 60 og 80 venner møtte opp for å minnes Levi Sørensen. Foto: Scanpix/Tor Erik Schrøder Vis mer