Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Levningene etter Maelys (8) funnet etter at hun forsvant fra bryllup

Jenta forsvant sporløst i de franske Alpene for et halvt år siden.

FORSVUNNET: Maelys de Arujo forsvant fra en bryllupsfest i de franske Alpene i fjor sommer. Foto: AFP PHOTO / PHILIPPE DESMAZES / NTB Scanpix
FORSVUNNET: Maelys de Arujo forsvant fra en bryllupsfest i de franske Alpene i fjor sommer. Foto: AFP PHOTO / PHILIPPE DESMAZES / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Maelys de Araujo (8) var med på en bryllupsfeiring da hun forsvant i august i fjor.

Nå er levningene etter den unge jenta funnet, opplyser fransk påtalemyndighet.

Blodspor i bilen
Levningene ble funnet etter at den hovedmistenkte i saken, en 34 år gammel mann, gikk med på å samarbeide med politiet. Det ble nemlig funnet blodspor etter jenta i bilen hans.

Blodet skal ha blitt funnet under bagasjeromsmatta, skriver LeMonde.

34-åringen, som er en tidligere soldat, skal ha innrømmet at han drepte Maelys «ved et uhell» og kvittet seg med liket, skriver BBC.

Han skal ikke ha gitt flere detaljer om drapet, men skal ha unnskyldt seg til jentas foreldre.

Ifølge Independent skal mannen ha drept jenta og gjemt liket. Deretter returnerte han til bryllupsfesten, før han til slutt kvittet seg med kroppen.

Mannen er også knyttet til andre drapssaker. ​​

Tidligere siktet for kidnapping
Maelys forsvant rundt klokka tre på natta 27. august 2017. Hun var i bryllupet sammen med sine foreldre og hennes eldre søster.

34-åringen var også gjest i bryllupet, og forlot festen i det tidsrommet jenta forsvant. Han ble kort tid etter forsvinningen siktet for å ha bortført jenta.

Han har tidligere nektet at han hadde noe å gjøre med forsvinningen, men har innrømmet at Maelys var i bilen hans kvelden hun forsvant.

- Maelys og en liten gutt krabbet inn i baksetet på bilen for å se om [den mistenktes] hund var i bagasjerommet, sa Bernard Meraud, den mistenktes advokat, i fjor.

Etter at åtteåringen forsvant, saumfarte politi, hundepatruljer, redningsmannskaper og dykkere skogområder og sjøer i nærheten av den lille byen Pont-de-Beauvoisin, men uten å finne noe. Saken fikk enorm oppmerksomhet i Frankrike.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!