Lewinsky brøt sammen

Monica Lewinsky brøt sammen i tårer i tv-studio da hun fortalte om hvordan spesialetterforsker Kenneth Starr hadde truet hennes mor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Monicas munnkurv om Clinton-affæren er opphevet etter at eks-presidenten inngikk en avtale med spesialetterforskeren i januar. Nå jobber hun sammen med kanalen HBO om en dokumentar om sex-skandalen som av en eller annen grunn rystet supermaktens grunnvoller.

Tirsdag var det klart for utspørring av Monica i studio. 100 inviterte studenter skulle fritt få stille spørsmål til den tidligere lærlingen i Det hvite hus. Mamma Marcia var med som moralsk støtte.

Og det var da Monica fortalte om hvordan Kenneth Starr hadde truet moren med tiltale hvis hun nektet å vitne, tårene kom.

- Plutselig mistet hun kontrollen - og så kom tårene, sier en av studentene som var i studio til Daily news.

Lewinsky måtte forlate scenen, men etter en klem og noen trøstende ord fra mamma kunne showet fortsette.

I to hele timer svarte Monica på spørsmål om alt fra feminisme til Linda Tripp, «venninnen fra helvete» som hadde teipet samtalene med Monica om eskapadene med Bill.

Lewinsky bor nå i New York der hun lever av å selge designer-håndvesker over nettet, og observeres ofte på fester rundt om i byen. Men Bill Clinton bor også i New York, selv om det er i en forstad, skriver den svenske avisa Expressen. Men som Lewinsky selv sa det for noen uker siden:

- Jeg tror byen er stor nok for oss begge.