Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Lewinsky ville bryte med Clinton

Det var sterke følelser mellom Monica Lewinsky og Bill Clinton. Det er blant avsløringene i Lewinskys nye bok.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den britiske tabloidavisen The Mirror har sikret seg det første avisintervjuet med jenta som var i sentrum for skandalen som nesten felte den amerikanske presidenten. De har også fått en utgave av boka i hendene, en uke før Europa-lanseringen 4. mars. Innholdet vil bli trykket som en serie i avisen fra mandag av.

Besatt

- De som har beskyldt henne for å være en umoden ung jente, fullstendig besatt av en mektig mann, vil bli overrasket over hvor mye presidenten faktisk brydde seg om henne. Ingen ville ha trodd at hun var mer enn et sex-leketøy som ble til en kvinne besatt av tanken på revansje. Boken vil få mange til å endre mening, skriver avisen.

The Mirror lar noen sparsomme opplysninger dryppe ut i lørdagens utgave av avisen. Nysgjerrige vil for eksempel få vite hvorfor i all verden Lewinsky tok vare på den berømte, blå kjolen med sædflekken i to år - uten å vaske den.

(NTB)