DREPT AV HUND: Lexi Hudson (4) ble tirsdag angrepet og drept av familiens hund. Hunden, som sannsynligvis er en fransk mastiff, skal ikke ha vært på lista over farlige hunder i England, opplyser politiet. Foto: NTB scanpix
DREPT AV HUND: Lexi Hudson (4) ble tirsdag angrepet og drept av familiens hund. Hunden, som sannsynligvis er en fransk mastiff, skal ikke ha vært på lista over farlige hunder i England, opplyser politiet. Foto: NTB scanpixVis mer

Lexi (4) ble bitt i hjel av familiens nye hund

Moren skal ha knivstukket hunden i et forsøk på å redde datteren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den tragiske hendelsen har preget britiske aviser etter at fire år gamle Lexie Hudson i går ble bitt i hjel av familiens nye hund i Mountsorrel, nord for London.

Ifølge flere britiske medier skal familien ha fått hunden, en mastiff, fra et senter som tar vare på dyr. Hunden skal tidligere ha blitt misbrukt, men var rolig og snill, forteller naboer og venner.

Politi og ambulansepersonell rykket ut til adressen etter meldinger om et hundeangrep rundt klokka 12.15 i går, skriver BBC News. Den lille jenta ble fraktet til Queen's Medical Centre i Nottingham hvor hun senere døde.

Hunden skal ikke ha vært på Englands liste over farlige hunder, opplyser politiet.

Nabo ble vitne Flere sjokkerte naboer ble vitne til at den store hunden gikk til angrep på den lille jenta.

- Jeg så moren etter at det skjedde. Hun hadde tydeligvis knivstukket hunden til døde. Hun bare stod på parkeringsplassen full av blod, sier nabo Arthur Nash (67) til britiske Mirror.

Flere naboer forteller at moren desperat forsøkte å kjempe mot hunden da den uventet angrep datteren hennes.

Politiet opplyser at hunden døde kort tid etter angrepet, men vil ikke si hvordan den døde eller om den ble drept i basketaket med moren, skriver The Guardian.

- Jeg holdt hånda hennes litt, men hun var helt borte. Hun var helt i sjokk.

Virket snill En annen nabo, Glennis Goddard (27), forteller at det ikke har vært noen problemer med hunden tidligere, og at den har virket rolig og snill.

- Det må ha klikket for den, sier hun.

Goddard forteller at Lexi pleide å løpe og sykle rundt i nabolaget, og at hun ofte lekte med kattene deres utenfor huset.

- Bare du så på henne hadde hun et stort smil om munnen, sier hun til Sky News.