Lexi forventet bot da hun ble stoppet uten barnesete. Det politimannen gjorde endret livet hennes

- Jeg er evig takknemlig.

FORNØYDE: Lexi DeLorenzo og hennes fem år gamle datter var svært takknemlig etter at politibetjenten Ben Hall kjøpte et barnesete til familien, i stedet for å bøtelegge dem for å ikke ha det. Foto: Emmett Township Department of Public Safety
FORNØYDE: Lexi DeLorenzo og hennes fem år gamle datter var svært takknemlig etter at politibetjenten Ben Hall kjøpte et barnesete til familien, i stedet for å bøtelegge dem for å ikke ha det. Foto: Emmett Township Department of Public SafetyVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Lexi DeLorenzo ble fredag i forrige uke stoppet av en politibetjent i småbyen Emmett i delstaten Michigan. Med seg i bilen hadde hun sin fem år gamle datter som ikke hadde barnesete.

Men i stedet for å gi småbarnmoren en bot, bestemte betjenten som stoppet henne å løse problemet.

Barnesete Politibetjenten Ben Hall i Emmett Township Department of Public Safety var mannen som stoppet DeLorenzo.

På deres egne Facebook-side har de fortalte åpent om hendelsen som ga ett stykk glad og takknemlig mor, samt én tryggere femåring i trafikken.

- Politibetjenten oppdaget at det var et lite barn i bilen som var festet i et setebelte men ikke i et barnesete. Moren fortalte betjenten at hun forsto hvor viktig det var å ha barnesete, men at hun ikke hadde råd til det.

Det var da politibetjenten Hall gjorde sin heltedåd. I stedet for å bøtelegge moren, tok han med henne og datteren til den nærmeste Walmart-butikk.

Der gikk han inn og kjøpte et barnesete til DeLorenzos datter.

Evig takknemlig - Vi har knapt penger til mat, og sliter med å betale regninger. Vår finansielle situasjon er ille for tida, og alle klærne mine er gamle. Politibetjent Hall gjorde alt han kunne for å hjelpe min familie, og jeg vil for evig være takknemlig. Så snart jeg kan, vil jeg betale tilbake tjenesten, kommenterer moren Lexi DeLorenzo under politiets innlegg.
I et intervju med den lokale Fox-stasjonen WXMI-TV forteller politibetjent Hall at han ville gjort det samme igjen.

- Hun innrømmet at det var feil å ikke ha barnesete, og at hun hadde hatt det tøft i det siste. Det er de letteste 50 dollarene jeg har brukt. Det er noe i den samme situasjonen ville gjort. Jeg forventer ikke å bli betalt tilbake for det, sier han.

- Det endret livet mitt. Jeg kommer aldri til å glemme ham. Det vil heller ikke min datter, sier DeLorenzo, ifølge nyhetsbyrået AP.

VILLE GJORT DET IGJEN: Politibetjenten forteller at han ville gjort det igjen. Foto: Emmett Township Department of Public Safety
VILLE GJORT DET IGJEN: Politibetjenten forteller at han ville gjort det igjen. Foto: Emmett Township Department of Public Safety Vis mer