Liam blir Patsys tredje popmann

LONDON (Dagbladet): Liam Gallagher (24) og Patsy Kensit (29) skal gifte seg i «all hemmelighet» på mandag. I går ble hemmeligheten avslørt i alle britiske aviser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Journalister som ringte på hos Liam og Patsy i går morges, fikk snakke med ham over høyttaleranlegget. «Jeg skal ikke gifte meg,» insisterte Liam.

Hvis det blir noe bryllup så skal de vies på et byfogdkontor i London. Seinere i måneden skal de holde kirkebryllup i Manchester.

Liams mor Peggy forteller at hun ikke har hørt noe. Hun påstår at historien som først sto i The Sun og deretter i alle andre morgenaviser er oppdiktet.

Det vil ikke være så rart om Patsy Kensit og Liam Gallagher blir gift. Hun gifter seg bare med popstjerner. Først var hun gift med Dan Donovan fra Big Audio Dynamite, men det varte bare i 12 uker. Deretter med Jim Kerr i Simple Minds, og det varte i tre år.

Patsy Kensit møtte Liam Gallagher i 1995, og de ble forlovet i fjor. Patsys berømmelse skyldes mest at hun er sammen med kjente popartister. Hennes filmroller har ikke vært oppsiktsvekkende.

GIFTER SEG: Patsy Kensit og Oasis-stjernen Liam Gallagher.