Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Liam forsov seg til jobben. Så våknet han plutselig av at sjefen sto på soverommet

- Jeg har aldri stått opp så fort.

GOD MORGEN: Svenske Liam Pinelake fikk en noe brå morgen da han forsov seg til jobb, og våknet av at sjefen sto på soverommet. Foto: Privat
GOD MORGEN: Svenske Liam Pinelake fikk en noe brå morgen da han forsov seg til jobb, og våknet av at sjefen sto på soverommet. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det å forsove seg, enten det er til jobb, skole eller en avtale, er aldri gøy. Vi har vel alle kjent på den ekle følelsen når vi innser at klokka er mye mer enn den burde vært.

Likevel er det ikke alle som har hatt en like sjokkerende «oppvåkning» som svenske Liam. Da 22-åringen kom til hektene, sto nemlig sjefen hans inne på soverommet hans.

- Jeg har aldri stått opp så fort, sier han til svenske Expressen.

- Plutselig sto sjefen der Liam Pinelake jobber på et pleiehjem i Sundsvall, men natt til onsdag fikk han ikke de timene han trenger på øyet. Da morgenen kom våknet han verken av alarmen, eller at kjæresten forsøkte å riste liv i ham.

Til slutt ga hun opp, og Liam, som burde vært på jobb klokka sju, sov videre. Helt til uret vist ti på åtte.

- Plutselig sto sjefen der, og jeg våknet med et sjokk, sier han.

Det viste seg at sjefen hadde reist hjem til 22-åringen, banket på og ropt på ham i håp om å få noe svar. Da det ikke hjalp, reiste hun på arbeidsplassen til kjæresten, lånte nøklene hennes og låste seg inn i leiligheten.

Bot og bedring Etter den brå morgenstunden, uten mye «gull i munn», fulgte en noe pinlig biltur sammen med sjefen til jobb. Liam forteller at hun kom med noen velmenende råd om hans søvnrutiner.

Nå lover han bot og bedring.

- Jeg må prøve å komme meg litt tidligere i seng og forsøke å sovne. Jeg tør i alle fall ikke å komme for sent igjen, sier han.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!