Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Libanesisk journalist hardt skadd

Var sammen med svensk kollega da de ble utsatt for granatangrep i Sør-Libanon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I formiddag kom de første meldingene om at en svensk journalist skal ha blitt hardt skadd i de krigsherjede områdene i Sør-Libanon.

Nå melder svensk TV 4 at det var en libanesisk journalist som ble skadet. Ifølge nyhetsbyrået AP arbeidet journalisten og tre kolleger en svensk tv-kanal.

De første opplysningene som kom fra Sveriges ambassade i den syriske hovedstaden Damaskus bekreftet at det satt et tv-team på fire journalister i svenskens jeep da den ble truffet av en granat i Saida i Libanon. 


Men det svenske utenriksdepartementet kunne tidlig i formiddag ikke si hvilket land den skadde kom fra.


- Hvilken nasjonalitet journalisterne har er ennå ikke kjent, sa Petra Hansson i det svenske utenriksdepartementet til
Dagens Nyheter.

BLE TRUFFET I SØR-LIBANON: De første meldingene fra den svenske ambassaden i Syria gikk ut på at det satt fire journalister i svenskens jeep da den ble truffet av en granat. Det er fortsatt uklart om det er svensken som er hardt skadd. Dette bildet viser bombingen av den libanesiske havnebyen Saida 28.juli. I samme by ble altså svenskens jeep angrepet i dag. Foto: Reuters/Scanpix
BLE TRUFFET I SØR-LIBANON: De første meldingene fra den svenske ambassaden i Syria gikk ut på at det satt fire journalister i svenskens jeep da den ble truffet av en granat. Det er fortsatt uklart om det er svensken som er hardt skadd. Dette bildet viser bombingen av den libanesiske havnebyen Saida 28.juli. I samme by ble altså svenskens jeep angrepet i dag. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer