Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Libanons ambassade vil bistå i Nygaard-saken

Den libanesiske ambassaden i Stockholm vil bistå i etterforskningen av drapsforsøket på William Nygaard dersom saken omhandler en libanesisk innbygger.

ATTENTAT: Forlagssjef William Nygaard ble skutt og alvorlig såret utenfor sitt hjem i Dagaliveien den 11. oktober 1993. Foto: NTB arkivfoto Jon Eeg / SCANPIX
ATTENTAT: Forlagssjef William Nygaard ble skutt og alvorlig såret utenfor sitt hjem i Dagaliveien den 11. oktober 1993. Foto: NTB arkivfoto Jon Eeg / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det opplyser ambassaden til NRK. En av de siktede har, etter hva kanalen erfarer, tilknytning til Libanon.

Dagbladet fikk tirsdag opplyst at det er to personer som er siktet i saken. De siktede befinner seg i utlandet, og skal tilhøre et fundamentalistisk miljø.

Den ene skal være fra Iran, mens den andre skal ha tilknytning til Libanon, får Dagbladet opplyst.

De to var i går ikke etterlyst på Interpols nettsider.

Drapsforsøket på den norske forleggeren William Nygaard i 1993 foreldes strafferettslig torsdag. Tirsdag ble det kjent at politiet har siktet flere personer i tilknytning til saken, ifølge NRK er en av dem den antatte skytteren.

Saken oppdateres.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!