Libe Rieber-Mohn ut av Ap's sentralstyre

- Jeg sitter fram til landsmøtet, men tar ikke gjenvalg, sier den profilerte Ap-politikeren.

SKVISET: Kritikere mener Libe Rieber-Mohn (49), varaordfører for Arbeiderpartiet i Oslo, ble utsatt for brutal behandling da hun ble skviset ut for å gi plass for partisekretær Raymond Johansen som byrådslederkandidat. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
SKVISET: Kritikere mener Libe Rieber-Mohn (49), varaordfører for Arbeiderpartiet i Oslo, ble utsatt for brutal behandling da hun ble skviset ut for å gi plass for partisekretær Raymond Johansen som byrådslederkandidat. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I forrige uke trakk hovedstadens varaordfører seg fra Oslo-politikken etter at partisekretær Raymond Johansen bekjentgjorde at han stiller som Arbeiderpartiets byrådslederkandidat ved 2015-valget.

Personfokus - Jeg har vært og er fortsatt av den oppfatning at Oslo Arbeiderparti har mye å tjene på å være et samlet fylkeslag. Et fokus på personer og konflikter ødelegger både for politikkutvikling og muligheten for et byrådsskifte i Oslo, sier Libe Rieber-Mohn.

Og fortsetter: - Oslo trenger et parti med ambisjonene og de gode løsningene der dagens borgerlige byråd ikke klarer å gjøre jobben. Men den siste uka har vel vist at jeg ikke helt har lyktes med å unngå personfokus, ler Libe.

Mitt bidrag Rieber-Mohn vil ikke gå offentlig ut med hva som skjedde internt i Arbeiderpartiet underveis. Kritikere mener Libe Rieber-Mohn fikk en lite verdig behandling.

- Jeg har i hvert fall forsøkt å gi mitt bidrag til at prosessen ble ryddig, sier hun selv.

- Har andre i partiet vært like ryddige?- Det blir feil for meg å svare på vegne av andre.

Ut av sentralstyret - Fortsetter du i Arbeiderpartiets sentralstyre?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer