Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Libya-fredssamtaler i Oslo

Kadhafi-regimet har hatt samtaler med opposisjonen.

- SAMTALER I OSLO: Libyuas statsminister sier at Kadhafi-regimet har hatt samtaler med opposisjonen i Kairo og Oslo. Foto: EPA/MOHAMED MESSARA/SCANPIX
- SAMTALER I OSLO: Libyuas statsminister sier at Kadhafi-regimet har hatt samtaler med opposisjonen i Kairo og Oslo. Foto: EPA/MOHAMED MESSARA/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Libyas statsminister sier i dag at Kadhafi-regimet har holdt samtaler med opposisjonen i landet i Kairo og Oslo.

Dette melder alArabiya på Twitter.

Det har tidligere vært rykter om slike samtaler, som skal ha vært etter invitasjon fra Jens Stoltenberg. Statsministerens kontor ønsket den gang ikke å kommentere ryktene.

Norge deltar med jagerfly i bombingen av Muammar Kadhafis militære styrker i landet. FN har vedtatt en flyforbudssone over landet for å hindre Kadhafi i å massakrere sin egen befolkning.

Det viktigste - og vanskeligste - punktet som skiller partene i Libya er opprørernes krav om at Muammar Kadhafi må trekke seg.

Dagbladet.no kommer med mer