Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Liermann i femtiåra slo dansk lastebilsjåfør med balltre

Etter en stygg forbikjøring i Oslofjordtunnelen.

SLO MED BALLTRE: En mann i femtiåra fra Lier slo i ettermiddag til en dansk lastebilsjåfør i førtiåra med balltre etter en det politiet definerer som en stygg forbikjøring i Oslofjordtunnelen. Foto: Jacques Hvistendahl
SLO MED BALLTRE: En mann i femtiåra fra Lier slo i ettermiddag til en dansk lastebilsjåfør i førtiåra med balltre etter en det politiet definerer som en stygg forbikjøring i Oslofjordtunnelen. Foto: Jacques Hvistendahl Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En dansk lastebilsjåfør ble slått med balltre av en mann fra Lier etter en stygg forbikjøring ved Oslofjordtunnelen på Riksvei 23 i ettermiddag.

- Lastebilsjåføren som er i 40-åra ble først forbikjørt på en graverende måte av mannen fra Lier. Dette skjedde i forbindelse med kø mellom Oslofjordtunnelen og Merraskottunnelen, sier operasjonsleder Morten Eriksson ved Søndre Buskerud politidistrikt til Dagbladet.

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 14.15.

- Da ble vi kontakta av lastebilsjåføren etter at det har oppstått en diskusjon mellom ham og mannen fra Lier. Diskusjonen hadde nemlig eskalert til at Liermannen slo i døra og deretter i setet til den danske lastebilsjåføren med et balltre, sier Eriksson.

- I forbindelse med at dansken forsøkte å vegre disse balltreslagene ble han truffet i håndleddet, opplyser operasjonslederen.

Da politiet ankom stedet hadde Lier-mannen kastet fra seg balltreet. Ifølge politiet var det ingen dramatikk rundt pågripelsen.

Lier-mannen er nå satt i sentralarresten og avhøres senere i kveld, opplyser operasjonsleder Eriksson.

- Den danske lastebilsjåføren kjørte videre, og vil anmelde forholdet, sier han.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media