Lik funnet i jakten på savnet ambassadør i Brasil

- Vi har funnet en bil med et lik inni.

SAVNET: Hellas' ambassadør til Brasil forsvant for tre dager siden under en familieferie i Rio de Janeiro. Funnet av et lik i en utbrent bil knyttes til saken.Foto: Marcos CORREA / AFP / NTB Scanpix
SAVNET: Hellas' ambassadør til Brasil forsvant for tre dager siden under en familieferie i Rio de Janeiro. Funnet av et lik i en utbrent bil knyttes til saken.Foto: Marcos CORREA / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Politiet i den brasilianske storbyen Rio de Janeiro har funnet et lik i en utbrent bil som skal ha blitt leid av Hellas' ambassadør til Brasil, Kyriakos Amiridis (59), melder BBC.

Grekeren har vært savnet siden han forsvant for tre dager siden da han var på ferie med familien i den brasilianske storbyen. Myndighetene har bedt om hjelp til å finne ham.

- Vi har åpnet sak for å etterforske ambassadørens forsvinning, skriver delstatspolitiet i Rio i en pressemelding.

- Bilskiltene stemmer

Amiridis ble sist sett mandag i byen Nova Iguacu like utenfor Rio de Janeiro. Han skal ha ringt kona si for å fortelle at han var på vei ut. Siden har ingen hørt fra ham

Den utbrente bilen ble funnet i samme by torsdag. Nå jobber rettsmedisinere med å stadfeste identiteten til liket.

- Det vi kan bekrefte akkurat nå er at vi har funnet en bil i Nova Iguacu-området med et lik inni og det blir etterforsket, sier en politikilde, ifølge NTB.

Ifølge TV-kanalen Globo stemmer nummerskiltene på den utbrente bilen overens med registreringsnummeret på leiebilen Amiridis kjørte, skriver Reuters.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer