Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Lik funnet i plastsekk

Oslo-politiet slo i natt full drapsalarm etter at en mann ble funnet i en plastsekk i bakgården til en bygård på Torshov i Oslo natt til i dag. Politiet leter nå etter en 39 år gammel mann som er mistenkt i saken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var ved 00.30 tida at politiet fikk melding om likfunnet.

Det skal ha vært flere uavhengige meldinger som fikk politiet til å slå alarm. Etter kort tid ba politiet om assistanse fra en rettsmedisiner. To åstedsgranskerne ble tilkalt for å undersøke den mistenkelige plastikksekken.

Ved 9-tiden idag tidlig var ingen pågrepet i saken, men politiet leter i området rundt Karihaugen i Oslo etter en mistenkt. Den mistenkte skal være en 39 år gammel mann av egyptisk opprinnelse som stakk av til fots, sier operasjonsleder Thor Thomsen ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

39-åring ettersøkt

Dagbladet vet at mannen som er etterlyst er 39 år gammel. Mannen disponerer en leilighet like i nærheten av åstedet. Politiet gikk i natt inn i denne leiligheten og startet arbeidet med å sikre tekniske spor. Den ettersøkte og den antatt drepte er begge godt kjent av politiet for en rekke kriminelle forhold.

Tollstasjoner langs grensen ble i natt varslet om den etterlyste mannen. Flere navngitte personer som politiet mener er involvert i saken, er etterlyst som vitner i natt.

Ukjent kjønn

Politiet antar at liket som er funnet er en mann i 40-årene av utenlandsk opprinnelse, som de kjenner identiteten til. En rettsmedisiner undersøkte liket på åstedet i natt og konstaterte at det var en mann i sekken. Liket ble ved 04.00-tida kjørt vekk fra åstedet og til rettsmedisinsk institutt for obduksjon. Han vil bli obdusert i formiddag, opplyser politiet.

Finkjemmer bakgård

Politiet var på åstedet fem minutter etter at meldingen om likfunnet kom. Bakgården i den rektangulære boligblokka like ved Torshov kirke i Oslo ble raskt sperret av. Den mistenkelige plastsekken skal ha blitt funnet under noen trær ved et tørkestativ. Kriminalteknikere som ankom åstedet satte raskt opp et telt for å dekke til stedet der sekken ble funnet. En papircontainer utenfor bygården ble også undersøkt av politiet i natt, i tillegg til at åstedsgranskerne søkte i søppelrommet til bygården etter tekniske spor.

Uro i bakgården

Sabir Hussain (22) bor i gården der liket ble funnet. Han var selv vitne til en rekke mystiske hendelser i bakgården.

- Ved 00.30-tida var det mye aktivitet i bakgården. Fire kvinner fant plastsekken ved tørkestativet. De ble veldig opprørt og ringte straks til politiet, forteller Hussain.

Da Dagbladet var på åstedet i natt var det stor aktivitet i bygården. Flere av beboerne våknet av alt oppstyret og hadde god utsikt til politiarbeidet i bakgården.

- Det var måten denne plastsekken var pakket sammen på som gjorde at de som fant den mente det var et menneske i den. Det sa vaktsjef ved kriminalvakten Trond Røgeberg til Dagbladet i natt, før man visste hva sekken inneholdt.

LIKFUNN I OSLO:</B> Liket av en mann ble funnet i en plastsekk på Torshov i natt. En 39-åring er etterlyst av politiet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media