Lik funnet i utbrent bil - bileieren drapssiktet

Den døde og den drapssiktede skal ha nær relasjon til hverandre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har ikke gjort noen endelig identifikasjon av den døde personen som ble funnet i den utbrente bilen som sto på en parkeringsplass i Lier, men mener med stor sikkerhet at de vet hvem den døde er.

De har pågrepet og siktet bileieren for drap. Vedkommende satt i avhør i går kveld, og ble deretter pågrepet.

Politiet har fått en foreløpig obduksjonsrapport av den døde, men denne gir ikke svar på om personen var død før bilen ble satt i brann.

Kjenner ikke dødsårsak - Vi har ikke noen endelig dødsårsak, sier politiadvokat Ingunn Hodne i Søndre Buskerud politidistrikt til Dagbladet.

- Vi driver med tekniske undersøkelser av bilen, men det har så langt heller ikke gitt noen resultater sier Hodne.

Hun sier at personen som ble funnet i bilen ikke har vært meldt savnet.

Både den pågrepne og personen politiet mener er den omkomne, er født og oppvokst i Norge og er hjemmehørende i Søndre Buskerud politidistrikt.

Politiet vil ikke kommentere om de er kjent for politiet fra tidligere forhold.

Personen som er drapssiktet i saken hadde i skrivende stund ikke fått oppnevnt advokat.

Fullstendig utbrent Det var klokken 9.55 onsdag morgen at turgåere varslet politiet om at det ulmet i en bil som sto på en parkeringsplass på Tranby i Lier.

Brannvesen og politi fant en død person i den utbrente bilen. Bilen var så utbrent at det ikke var umulig å identifisere den døde personen.

Lier lensmannskontor har ansvaret for etterforskningen. Kripos bistår politiet med teknisk bistand i saken.

UTBRENT: Den utbrente bilen sto parkert på det snøfrie feltet på denne avsidesliggende parkeringsplassen i Lier. Bileieren er drapssiktet. Foto: Jacques Hvistendahl
UTBRENT: Den utbrente bilen sto parkert på det snøfrie feltet på denne avsidesliggende parkeringsplassen i Lier. Bileieren er drapssiktet. Foto: Jacques Hvistendahl Vis mer