Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Lik funnet inne i vegg er trolig Annie

Knyttes til Yale-studenten som forsvant før bryllupet.

FUNNET: Det var i dette bygget Annie Le ble sist sett torsdag. Nå regner politiet med at det er liket av henne de har funnet inne i en vegg nede i kjelleren. Foto: AP/Thomas Cain
FUNNET: Det var i dette bygget Annie Le ble sist sett torsdag. Nå regner politiet med at det er liket av henne de har funnet inne i en vegg nede i kjelleren. Foto: AP/Thomas Cain Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet.no): Politiet bekrefter nå overfor amerikanske medier at liket de har funnet inne i en vegg trolig er den forsvunnede Yale-studenten Annie Le (24).

Liket ble funnet inne i en vegg i kjelleren i bygget hun sist ble sett i, torsdag. Da passerte hun et overvåkingskamera tilknyttet universitetet. Tidligere i helgen fant etterforskerne blodige klær gjemt over takplater i det samme bygget. Disse testes nå opp mot Annie Le.

- Vi har ikke formelt identifisert liket ennå, men på nåværende tidspunkt regner vi med at det er henne, og betrakter derfor dette som en drapsetterforskning fra nå av, sier assisterende politimester Peter Reichard i New Haven Connecticut til CNN.

Etterforskerne har sett gjennom bilder fra omtrent 75 kamera i området hun ble sist sett. De fant aldri noe bevis for at hun forlot bygningen hun sist ble sett i.

Skulle giftet seg søndag

Bygningen hvor liket er funnet, og som nå finkjemmes, er laboratoriumet for medisinstudenter ved Yale. Hennes håndveske, telefon, kredittkort og penger ble funnet på kontoret hennes.

 Avgangsstudenten skulle egentlig gifte seg på søndag, men har ikke kontaktet familie, venner eller medarbeidere.

Hennes forlovede, Jonathan Widawsky, har samarbeidet tett med politiet. Le skal ha vært glad for at hun skulle gifte seg. På sin Facebook-side skrev hun at «Jeg er lykkelig for at jeg er forelsket med min bestevenn».

Storstilt eterforskning

Mer enn 100 polititjenestemenn er involvert i etterforskningen, opplyser universitetstalsmann Tom Conroy til nyhetsbyrået The Associated Press (AP).

Politiet har også gått gjennom 24-åringens e-post og datamaskin.

Ifølge Yale Daily News har FBI gjennomsøkt Les leilighet, og tok med seg en bag med hennes eiendeler.

Skrev sikkerhetsartikkel
Medisinstudenten skrev en artikkel for sju måneder siden med tips om sikkerhet på skoleområdet.

Artikkelen som hadde tittelen «Kriminalitet og sikkerhet i New Haven», ble publisert som forsidesaken av magasinet for medisinstudenter ved Yale, B Magazine.

I artikkelen har hun intervjuet politisjef James Perrotti ved Yale-politiet, som råder folk å være oppmerksomme til hvor man befinner seg, og at man bør la være å portrettere seg selv som et potensielt offer.

Ifølge Yale Daily News har politiet ingen mistenkte i saken ennå, men gjør avhør av venner og kollegaer ved det anerkjente universitetet.

FORSVANT: Avgangsstudenten Annie Le skulle gifte seg på søndag. Foto: AP/Courtesy of Yale University
FORSVANT: Avgangsstudenten Annie Le skulle gifte seg på søndag. Foto: AP/Courtesy of Yale University Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling