Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Lik funnet nedgravd

I Sandefjord.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet i Vestfold holdt i kveld pressekonferanse om saken.

Tre personer er i kveld pågrepet og siktet for overlagt drap. Det dreier seg om en kvinne og to menn mellom 20 og 30 år.

Alle tre er fra Sandefjordsområdet. Politiet jakter på ytterligere to personer og utelukker ikke at flere personer kan bli siktet i saken.

- De pågrepne vil bli framstilt for varetektsfengsling. Vi etterlyser også ytterligere to personer i saken, opplyser politiadvokat Rina Stokke Charalampaki i Vestfold politidistrikt.

Liket er ikke formelt identifisert ennå, og sendes nå til Rettsmedisinsk institutt for obduksjon. Politiet setter funnet i sammenheng med forsvinningen til 27 år gamle Kjell Anders Hoverud.

Ble borte 15. august

Mannen forsvant i 15. august i år. Da lånte Hoverud bilen til en kamerat.

Kvelden etter ble bilen funnet utbrent ved Skoppum. To menn ble sett da de løp bort fra den brennende bilen og forsvant videre i en annen. Det var ingen personer i den utbrente bilen, ifølge VG Nett.

Drapssak

Ryktene har siden gått om at Hoverud var drept og gravd ned.

Politiet har etterforsket saken som en savnet-sak. På fredag skal de ha funnet liket, og nå etterforsker de en drapssak.

Hoverud ble ifølge NTB i vår dømt til ett års fengsel for en rekke kriminelle handlinger. Han er også tiltalt for et tilfelle av grovt tyveri. Saken var berammet i Larvik tingrett i oktober

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media