Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

-Like gode som med Drillo

Kjetil Rekdal er ikke overrasket over den norske innsatsen i Athen. - Landslaget er like bra nå som under Drillo, sier den skadde midtbanedirigenten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kjetil Rekdal er klar: Landslaget startet ikke noen nedtur da Egil Olsen sluttet. Ifølge kapteinen handlet Nils Johan Sembs vanskelige kvalik-høst om uflaks og stang ut.

- Norge er så gode som de viste mot Hellas. I høst var vi også spillemessig bra, men fikk ikke resultatene. Alt som kunne gå galt for oss, gikk galt. Mot Hellas hadde vi den flaksen og uttellingen vi manglet i høst, sier Rekdal.

- Det er tull å si at vi er blitt dårligere etter at Semb tok over, legger han til.

Usaklig kritikk

Med 2- 0 borte mot Hellas håper han vinden snur.

- Nå bør kritikerne smøre igjen skuffa og legge bort de sure kommentarene. Det ble skrevet og sagt mye usaklig om landslaget i høst, mener Rekdal.

- Det er mange harde kamper igjen. Vi trenger den støtten vi kan få, både fra media og publikum.

Fyrverkeriet Rudi

Midtbane-strategen fulgte Hellas-kampen fra tv-stolen hjemme i Berlin. Han ble imponert over den norske disiplinen. Og fylkeskameratene Petter Rudi og Ole Gunnar Solskjær.

- Petter var et fyrverkeri, og Ole Gunnar fikk endelig vist seg skikkelig fram på landslaget.

Sjøl har han begynt å bevege på seg etter beinbruddet for fem uker siden.

- Jeg har begynt å jogge litt. Og selv om jeg kjenner antydning til smerte i beinet, regner jeg med å være spilleklar om 14 dager, sier Kjetil Rekdal.