Likene fraktet vekk

SOHAM (Dagbladet.no): De to døde er flyttet til sykehus for obduksjon. Ian Huntley og Maxine Carr ble i dag framstilt for en dommer som godtok fortsatt varetektsfengsling.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Politiet har ennå ikke formelt identifisert likene som ble funnet en drøy mil fra Jessica og Hollys hjemby Soham. Men både familie og medier har underhånden fått beskjed om at tiåringene er funnet drept.

Og på en pressekonferanse klokka 20 i kveld gikk politisjef Keith Hoddy så langt som til å si: - Vi er så sikre som det i kveld er mulig på at de døde er Jessica og Holly.

- Vi er lamslått over å ha mistet vår vidunderlige datter Holly, skriver Nicola og Kevin Wells i en pressemelding.

- Ta imot vår ektefølte takk for hjelp og støtte under disse traumatiske to ukene.

Familien ber om å få være i fred famover.

Likene av Holly og Jessica ble i dag overført fra funnplassen i et skogholt til Addenbrooke's Hospital, får Dagbladet.no opplyst av det britiske nyhetsbyrået PA. Obduksjonen starter trolig med det første.

Politiets tilbakeholdenhet med opplysninger har gitt næring til spekulasjoner om de dødes tilstand. Men dette trenger slett ikke være årsaken. Britisk politi er tradisjonelt mer forsiktige med opplysninger om pågående etterforskning enn kolleger i mange andre land.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer