Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Liker ikke Monica

USA har lite til overs for Monica Lewinsky. Det er Hillary som får amerikanerenes symapti etter at Bill Clinton innrømmet å ha hatt et forhold til den unge Lewinsky.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Monica Lewinsky fikk flere avskjedsgaver fra president Clinton da de to for siste gang møttes i romjula. Men hun er ikke like populær blant amerikanere flest. Bare fem prosent av befolkningen sier i en meningsmåling at de har et positivt syn på presidentens elskerinne

Representanter for Det hvite hus uttalte lørdag at Bill Clinton nå bruker dagene på Marthas Vineyard, presidentfamiliens feriested, til å vinne tilbake sin kone Hillary og datter Chelseas tillit.

Mangler tillit

- Det vil ta tid før presidenten har gjenvunnet det gode forholdet til sin kone og datter, sa Mike McCurry, pressetalsmann ved Det hvite hus søndag.

- Familien Clinton går igjennom en lang prosess for å finne tilbake til hverandre. Så langt jeg forstår er denne prosessen i god gang, men den er ikke over ennå.

Etter Bill Clintons innrømmelser foran en storjury sist mandag, reiste presidentfamilien til feriestedet Marthas Vineyard for å forsøke å finne tilbake til hverandre.

Dagene som skulle brukes til å prate igjennom Clintons utroskap er blitt avbrutt av den amerikanske bombingen i Sudan og Afghanistan. Men nå er presidenten tilbake på det lukseriøse feriestedet og skal bruke resten av måneden til å bygge opp det raserte forholdet til kone og barn.

Dagbladet :på nettet

FÅR SYMPATI: Hillary og Chelsea Clinton får all støtte aamerikanerne etter presidentens utroskap.<br>

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!