- Liket av Daniel Pearl funnet

Tre menn som ble arrestert i Pakistan i dag, fortalte politiet hvor liket av den drepte journalisten Daniel Pearl lå. Liket er nå gravd opp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De tre mennene ble arrestert av politiet i Karachi i dag, i forbindelse med drapet på Wall Street Journal-journalisten Daniel Pearl. De har påvist stedet hvor liket av Pearl ble gravd ned, melder nyhetsbyrået AP.

Politiet har nå gravd opp et lik i et fattig strøk vest i den pakistanske havnebyen Karachi. Politiet undersøker nå om liket er journalisten Daniel Pearl.

- Vi er på vei. Vi tror vi har funnet liket av Daniel Pearl, sier en anonym politimann.

Det er foreløpig ingen som vil gi opplysninger om de tre nye mistenkte i forbindelse med kidnappingen og drapet på Daniel Pearl.

Pearl ble kidnappet den 23. januar i år i Karachi. En måned senere fikk amerikanske tjenestemenn i Pakistan overlevert en video som viste det brutale drapet på journalisten.

Daniel Pearl jobbet med mulige forbindelser mellom den britiske skobomberen Richard Reid og pakistanske ekstremister da han forsvant.

22. april i år startet rettssaken mot fire ytterliggående islamister. De er tiltalt for kidnappingen og drapet på Pearl.

SISTE LIVSTEGN: Dette bildet som ble sendt i en epost fra Pakistan, var det siste livstegnet fra Daniel Pearl.
<B>FORSVANT PÅ JOBB: Wall Street-journalisten Daniel Pearl.