Liket av mannen funnet i bål er norsk og ble først meldt savnet i dag

Identifisert ved DNA under obduksjon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ØYER/OSLO (Dagbladet): Politiet opplyste i en pressemelding tidligere i dag at det var liket til en mann i 50-åra fra distriktet som ble som i et bål i Øyer i Oppland torsdag.

Politiet identifiserte først i dag personen etter funnet at de forbrente likrestene.

Konstituert politimester i Gudbrandsdalen politidistrikt, Olav Sørby, sier til Dagbladet at identifiseringen ble gjort ved hjelp av DNA under obduksjon av mannen.

Politiet meldte også at identiteten sammenfaller med en person som er formelt savnet.

- Det ble ikke opprettet en formel savnet-sak før i dag. Vi får inn mye opplysninger, og folk kan være borte uten at de formelt blir meldt savnet, sier Sørby til Dagbladet.

Varslet Han sier at politiet er i gang med å varsle de pårørende, men at han ikke har oversikt om alle er varslet. Tidligere i dag opplyste politiet at de ikke kan gå ut med mer opplysninger om vedkommene, blant annet av hensyn til de pårørende.

- Jeg har ingen nærmere informasjon om vedkommendes, sier Sørby.

På spørsmål om mannen er norsk statsborger eller etnisk norsk, svarer den konstituerte politimesteren at han er «norsk».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.