Likfunn i søket etter Brynn (17)

Liket til en kvinne ble funnet nedgravd i en eiendom i Michigan. Nå kobles funnet til den savnede 17-åringen Brynn Bills.

Den savnede 17-åringen ble meldt savnet i forrige måned, men etterforskingen har nå tatt en ny vending. Foto: Politiet i Michigan
Den savnede 17-åringen ble meldt savnet i forrige måned, men etterforskingen har nå tatt en ny vending. Foto: Politiet i Michigan Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

17 år gamle Brynn Bills ble meldt savnet i forrige måned, og sist sett av familien i Michigan, USA, den 1. august. Nå er trolig kvinnen funnet.

Saken ble først omtalt av The Independent.

Politiet i Michigan forteller på en pressekonferanse at liket som antas å være den savnede kvinnen ble funnet gravd ned utenfor et hjem i Michigan.

Anonymt tips

Likfunnet er koblet til 17-åringen på grunn av liknende tatoveringer på kroppsdelene. En obduksjon vil nå forsøke å fastslå dødsårsaken. Ifølge politiet kan det ta flere måneder før obduksjonen er klar.

- Vi etterforsker ikke lenger Brynn Bills som en savnet person. Dessverre omhandler etterforksningen i dette stadiet et mistenkelig dødsfall, sier politibetjent John Gimshaw på pressekonferansen.

Politiet skal ha fått et anonymt tips som førte dem til hjemmet hvor liket ble funnet.

- Tipset førte oss til et område hvor det så ut som jorda nylig hadde blitt gravd opp, sier politibetjent John Gimshaw i en pressemelding, ifølge Fox News.

Han forteller videre at liket var enkelt å finne på grunn av nylig oppgravd jord flere steder på eiendommen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer