Likfunn i søket etter Brynn (17)

Liket til en kvinne ble funnet nedgravd i en eiendom i Michigan. Nå kobles funnet til den savnede 17-åringen Brynn Bills.

Den savnede 17-åringen ble meldt savnet i forrige måned, men etterforskingen har nå tatt en ny vending. Foto: Politiet i Michigan
Den savnede 17-åringen ble meldt savnet i forrige måned, men etterforskingen har nå tatt en ny vending. Foto: Politiet i Michigan Vis mer
Publisert

17 år gamle Brynn Bills ble meldt savnet i forrige måned, og sist sett av familien i Michigan, USA, den 1. august. Nå er trolig kvinnen funnet.

Saken ble først omtalt av The Independent.

Politiet i Michigan forteller på en pressekonferanse at liket som antas å være den savnede kvinnen ble funnet gravd ned utenfor et hjem i Michigan.

Anonymt tips

Likfunnet er koblet til 17-åringen på grunn av liknende tatoveringer på kroppsdelene. En obduksjon vil nå forsøke å fastslå dødsårsaken. Ifølge politiet kan det ta flere måneder før obduksjonen er klar.

- Vi etterforsker ikke lenger Brynn Bills som en savnet person. Dessverre omhandler etterforksningen i dette stadiet et mistenkelig dødsfall, sier politibetjent John Gimshaw på pressekonferansen.

Politiet skal ha fått et anonymt tips som førte dem til hjemmet hvor liket ble funnet.

- Tipset førte oss til et område hvor det så ut som jorda nylig hadde blitt gravd opp, sier politibetjent John Gimshaw i en pressemelding, ifølge Fox News.

SKRED: Jordskred i Kina fanget på kamera. Video: Newsflare Vis mer

Han forteller videre at liket var enkelt å finne på grunn av nylig oppgravd jord flere steder på eiendommen.

Allerede varetektsfengslet

Politiet forteller at mannen som eier huset der liket ble funnet, ikke var hjemme da de undersøkte eiendommen.

Grunnen er at mannen allerede var varetektsfengslet, grunnet angivelig frihetsberøvelse og våpenangrep, som skal ha funnet sted tidligere denne uka.

Han skal tidligere ha blitt koblet til flere kriminelle handlinger, blant annet seksuelle overgrep og brudd på narkotikaloven.

- Han er huseieren der det ble funnet en død kropp, så han er åpenbart en person av interesse, sier Grimshaw.

Politiet tilfører at det også er andre personer de anser som interessante i etterforskingen.

Bills ville ha blitt 18 år den 12. august. Faren hennes sa onsdag at han ikke tror hun nådde bursdagen, ifølge The Independent.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer