Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Likfunn i Tromsdalen

Et lik er funnet i en fjellside i Tromsdalen. Det kan være den savnede 18-åringen Alf Åge Kvalheim Nilsen som forsvant for litt over en uke siden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Siden forrige fredag har mannskaper fra Røde Kors, Heimevernet og politiet lett etter 18-åringen. Han forsvant fra sitt hjem dagen før. En sykkel som tilhører den savnedes bror ble funnet i Tromsdalen i forrige uke. Politiet mistenker at 18-åringen brukte denne sykkelen.

Funnet av den døde ble gjort i ettermiddag, da letemannskaper søkte etter 18-åringen. Det er foreløpig ikke bekreftet at det er den savnede som er funnet, men liket er av en ungdom får Dagbladet.no opplyst av politiet i Tromsø.

Arbeidet med å få ned den døde fra fjellet har tatt tid i kveld. En alpin redningsgruppe har bistått politiet i redningsarbeidet.

Sist sett hjemme

Alf Åge Kvalheim Nilsen går i andre klasse på videregående skole. Han beskrives som en helt vanlig gutt. Da han forsvant hjemmefra hadde han på seg blå goretex-jakke, blå bukser, gummistøvler og ryggsekk. Han kan ha hatt en Statoil-pose med seg og brukte muligens en blå lue med rød kant. Men ingen vet hvor han skulle.

- Vi vet ikke hva han skulle. Han ble bare borte, sa politioverbetjent Stein Nilsen i Tromsø til Dagbladet.no i forrige uke.

I kveld starter arbeidet med å få bekreftet identiteten på den døde.

FORSVUNNET:</B>Alf Åge Kvalheim Nilsen er trolig funnet i dag.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media