Likfunn under båthus

Politiet mistenker det er den savnede Sissel Gugarden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): - Det ble funnet et lik i vannet under et båthus klokken 18:00 i kveld, bekrefter operasjonsleder Brit Randulff Karlsen overfor Dagbladet.no.

Politiet tror at liket kan være den savnede savnede Sissel Gugarden (45) som forsvant 20. februar. Båthuset ligger ved havnebassenget i Egersund.

- Det er jo ingen andre som er meldt savnet i området, sier Randulff Karlsen.

Veske funnet

Sissel Gugardens veske ble 26. februar funnet ikke langt fra der kvinnen nå er funnet.

- Det blir bare spekulasjoner å si noe om hvorfor denne personen ikke er funnet tdligere. Liket ble funnet innerst i båthuset på veldig grunt vann. Du må nærmest oppholde deg på land for å kunne se noe på dette område, sier politistasjonssjef Harry Tendenes til Aftenbladet.no.

Liket, som ble funnet av en båteier som skulle sette ut en båt, blir sendt til obduksjon mandag. Liket blir nå fraktet til Stavanger Universitetssykehus.

Politiet vil vente til etter obduksjonen mandag med å avgjøre om de eventuelt vil utvide etterforskningen.

KRIMTEKNIKERE: Politiet var i dag på funnstedet og gjorde undersøkelser. Foto: Johan Aakre
KRIMTEKNIKERE: Politiet var i dag på funnstedet og gjorde undersøkelser. Foto: Johan Aakre Vis mer

På vei til pub

Den 20. februar var den savnede 45-årige kvinnen, sammen med samboeren og et vennepar, på vei til utestedet Corner Pub i 21.30-tida sist tirsdag, men Sissel ville innom ei venninne på veien og skulle dukke opp på puben seinere. Det gjorde hun ikke, og hun ringte aldri på hjemme hos venninnna.

Etter omfattende leteaksjoner ble Kripos koblet inn i saken i begynnelsen av mars. Dykkere søkte i havnebassenget der liket nå er funnet.

KAN VÆRE SISSEL SOM ER FUNNET: Sissel Gugarden har vært savnet siden 20. februar i år.