Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Likfunn var drap?

Bjørn André Johanessen (28) som er funnet, som er dømt for to drap, er funnet død i sjøen utenfor Tønsberg. Johannessen kan ha blitt drept.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge Tønsbergs Blad etterforsker politiet likfunnet som en mulig drapssak og de skal ha satt inn store ressurser i etterforskningen.

Dette vil ikke vaktsjef Kjell Nilsen i Tønsberg politidistrikt bekrefte tirsdag kveld

- Dette er et mistenkelig dødsfall. Det er alt vi vil si om saken på det nåværende tidspunkt, sier Nilsen.

Bjørn André Johanessen ble meldt savnet til politiet i Tønsberg for om lag to uker siden etter at han ikke kom på jobb på Redningen restaurant, der han arbeidet som kokk.

- Personen som ble funnet i sjøen, skal obduseres, og Kripos vil hjelpe til med sikker identifisering. Denne bistanden fra Kripos er ren rutine, opplyser politiadvokat Jan Helge Palm til NTB.

Palm ønsker ikke å si noe om dødsårsak eller når vedkommende døde, men opplyser at den døde bar preg av å ha ligget en tid i vannet.

Bjørn André Johanessen ble i 1992 dømt til 15 års fengsel for å ha drept sin daværende kjærestes foreldre med kniv i mars 1991. Han slapp ut på prøve i mars i år.

Johanessen utdannet seg til kokk under fengselsoppholdet. Praksisperioden hadde han ved Redningen restaurant, og da han ble løslatt på prøve ble han ansatt som kokk i restauranten.(NTB)

Hele Norges coronakart