Likhunder på sporet av Marianne

Likhunder har markert funn i et skogområde i Ørje. Der har politiet søkt etter Marianne Rugaas Knutsens levninger den siste tida, melder Nettavisen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den svenske seriemorderen Thomas Quick er siktet for drapet på sjuåringen i 1981. Han har sjøl pekt ut stedet for politiet.

Tidlig på vårparten ble de første søkene foretatt med likhunder. Disse søkene skal ha blitt snevret inn og nå står man muligens overfor et gjennombrudd i saken, skriver Nettavisen.

- Jeg vet de har vært der og søkt denne uken. Noe mer kan jeg ikke si da vi ikke er med i etterforskningen, får Dagbladet.no opplyst fra Ørje lensmannskontor.

Må vente

Etter det Nettavisen får opplyst, har hundene nå markert at det er eller har vært et lik i det området Thomas Quick har beskrevet. Arbeidet må foregå med den største varsomhet for ikke å ødelegge et eventuell funn, og graving kan ikke settes i gang før telen er ute av jorda.

Den svenske seriemorderen Thomas Quick er siktet for å ha drept Marianne Rugaas Knutsen. Hun var sju år gammel da hun forsvant i Risør i 1981.